Германиевый усилитель для наушников. (разработка)
|
|
_Svjatoslav_ | Дата: Вторник, 24.07.2018, 15:29 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
Статус: Offline
| Из темы усилителя-корректора на германцах, сообщение 58.
Схема ВК с разгрузкой по напряжению позволяет использовать ГТ402/ГТ404 с любой буквой. Что актуально, так как высоковольтные буквы в дефиците. Бонусом транзисторы выхода двукратно разгружаются по рассеиваемой мощности. Меньше будут греться, при увеличенном токе покоя.
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Вторник, 25.09.2018, 17:03 | Сообщение # 31 |
Полковник
|
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Четверг, 01.11.2018, 22:21 | Сообщение # 32 |
Полковник
| Зробив чорнетку плати для вушника, пока сирувата, тільки основна структура
|
|
| |
jpatay | Дата: Пятница, 02.11.2018, 11:14 | Сообщение # 33 |
Генералиссимус
| І як я стільки повідомлень пропустив від Інквізітора? Зациклився на цирклотроні. Бачу, що робота йде повним ходом. Це - радує. Підсилювач буде дуже чутливим. Коеф. підсилення, здається - 1000. Колись заміряв. Так що прийдеться ще зменшувати його. Може і не треба підбирати транзистори з великою бетою.
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Пятница, 02.11.2018, 13:49 | Сообщение # 34 |
Полковник
| Цитата jpatay ( ) Підсилювач буде дуже чутливим. Коеф. підсилення, здається - 1000. Колись заміряв. Так що прийдеться ще зменшувати його. Як на мене польови на вході для вушника зайвий, зроблю плати буду пробувати різні варіанти
|
|
| |
jpatay | Дата: Пятница, 02.11.2018, 20:02 | Сообщение # 35 |
Генералиссимус
| Цитата inkvizitor ( ) буду пробувати різні варіанти Це треба буде з Сергієм порадитись. Там же є зворотній зв'язок...
|
|
| |
_Svjatoslav_ | Дата: Пятница, 02.11.2018, 21:02 | Сообщение # 36 |
Генерал-полковник
| Цитата inkvizitor ( ) Зробив чорнетку плати для вушника, пока сирувата, тільки основна структура Дуже добре. Основна частина є.
Цитата inkvizitor ( ) Як на мене польови на вході для вушника зайвий, зроблю плати буду пробувати різні варіанти Зізнаюсь - обожнюю польові транзистори. ))) Жарти жартами, та він тут, в схемі. на місці. За рахунок самостабілізації додатково, і сильно стабілізує схему. І завдяки квадратичній характеристиці високолінійний. JFET-структура практично не вносить високочастотного шуму, що для чутливих підсилювачів дуже доречно.
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Вторник, 06.11.2018, 22:18 | Сообщение # 37 |
Полковник
| Закінчив ескіз плати Для початку буде так, розмір буде 100 на 100 мм. для замовлення в Китаї додав захист на кожний канал окремо
|
|
| |
jpatay | Дата: Вторник, 06.11.2018, 22:36 | Сообщение # 38 |
Генералиссимус
| Цитата inkvizitor ( ) для замовлення в Китаїдодав захист на кожний канал окремо Дві плати замовляти в Китаї? А не краще самому виготовити? Захист в вушнику не потрібний. Навіщо?
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Вторник, 06.11.2018, 22:41 | Сообщение # 39 |
Полковник
| Цитата jpatay ( ) Дві плати замовляти в Китаї? А не краще самому виготовити? Так, там ще плаується плата з комутатором входів та регуляторм гучності І плата блока живлення. Ще на перспективу Виготовляти спочатку буду сам, фрезеруваннямДобавлено (06.11.2018, 22:42) ---------------------------------------------
Цитата jpatay ( ) Захист в вушнику не потрібний. Навіщо? Я думаю що потрібна, хоча би на час відпрацювання схеми та й потім буде не зайвою, навушникі дорогі.
|
|
| |
jpatay | Дата: Вторник, 06.11.2018, 22:47 | Сообщение # 40 |
Генералиссимус
| Цитата inkvizitor ( ) Так, там ще плаується плата з комутатором входів та регуляторм гучностіІ плата блока живлення. Ще на перспективу Виготовляти спочатку буду сам, фрезеруванням Зрозуміло))).
Цитата inkvizitor ( ) навушникі дорогі. Ну якщо так, тоді погоджуюсь.
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Четверг, 17.01.2019, 21:38 | Сообщение # 41 |
Полковник
| Компоную предостанній варіант плат на підсилювач
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Четверг, 17.01.2019, 21:39 | Сообщение # 42 |
Полковник
| І плата блока живлення
|
|
| |
jpatay | Дата: Пятница, 18.01.2019, 11:02 | Сообщение # 43 |
Генералиссимус
| Цитата inkvizitor ( ) предостанній варіант плат на підсилювач Але габарити підсилювача будуть не малі.
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Пятница, 18.01.2019, 14:15 | Сообщение # 44 |
Полковник
| Цитата jpatay ( ) Але габарити підсилювача будуть не малі. Так, малогабаритно не вийде але й потреби немає . Блок живлення потрібен потужний і для вушного підсилювача як не мене
|
|
| |
inkvizitor | Дата: Пятница, 18.01.2019, 17:18 | Сообщение # 45 |
Полковник
| Цитата jpatay ( ) Але габарити підсилювача будуть не малі. Плати проектувались для використання ось такого корпусу та з вархуванням можливості виготовлення в Китаї. Розмір 10 на 10 сантиметрів
|
|
| |